Dagisplatsansökan

DAGISPLATSANSÖKAN

 

Fyll i formuläret nedan för att ansöka om dagisplats till din hund!

 

Kötiden är normalt 3 - 6 månader, men kan även vara längre. Fortsätt gärna höra av dig lite då och då så vi vet att du fortfarande är intresserad av en plats. Vi erbjuder bara fasta dagar, alltså ej flexdagar. Det är även viktigt att du fyller i hundens mankhöjd, detta för att vi ska kunna följa Jordbruksverkets regler om hur stor yta din hund behöver på dagis. Om du har en blandras - fyll i alla raser.

 

Du binder dig inte till något när du fyller i detta formulär och du kan när du vill gå ur kön. Detta gör du genom att maila eller ringa och tala om att du inte längre är i behov av en dagisplats.

Du kommer få ett mail som bekräftar att vi tagit emot din ansökan. Får du inte det, kontakta oss då via mail (kontakt@uppsalahunddagis.se) eller telefon (018 - 13 03 03). Bekräftelsen skickas ut manuellt av oss för att vi ska ha koll på vilka som anmäler intresse, det är alltså inte ett autosvar som kommer med vändande post. Därför kan det ta ett par dagar eftersom ingen i personalen är stationerad vid datorn.

 

• Din hund ska vara vaccinerad, försäkrad och inte bära på smitta.

• Din hund ska vara minst 4 månader gammal.

• Din hund ska gå hyfsat i koppel och inte göra utfall.

• Din hund ska fungera bra ihop med både tikar och hanar.

Uppsala Hunddagis

ANSÖKNINGSFORMULÄR