Dagis

UPPSALA HUNDDAGIS

 

Företaget startade 1998 och är ett av de första dagisen i Uppsala. Lasse och Sophia har varit ägare i över 24 år och dagiset har idag ett flertal anställda: Frida , Vilma och Emelie. Du kan läsa mer om oss i personalen HÄR


I juni 2020 flyttade vi från vår gamla address på Bergsbrunnagatan 3 till nya, fina lokaler på Vattholmavägen 63 med fantastiska promenadstråk intill.


Vi satsar på en hundinriktad, lugn inomhusmiljö och långa promenader varje dag. Hundarna sitter i grupper och har sällskap av erfaren personal hela dagarna.

 

I anslutning till dagisverksamheten har vi en mindre butik med tillhörande webshop, hundfys med bl a vattentrask samt ett hund-spa. Vi erbjuder också hjälp med hundens vardagsskötsel så som kloklipp, dusch och tandrengöring. Läs gärna mer om detta HÄR.

 

Hos oss är alla hundar välkomna - stora och små, kastrerade och okastrerade.

Det viktiga är att individen passar i vår verksamhet och trivs på dagis!

 

Om du vill ansöka om en dagisplats är det enklast för oss att du fyller i ansökningsformuläret som finns HÄR. Du är varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller mail om du har frågor!

 

LEDIGA PLATSER?

Nu har vi fullt på dagiset igen men Du är fortfarande varmt välkommen att ansöka om en plats. Det gör du genom att fylla i ansökningsformuläret som du hittar HÄR. Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig via telefon 018 - 13 03 03 eller mail kontakt@uppsalahunddagis.se.

"Länsstyrelsen upplever vid kontrollen att dagiset är välfungerande med bra rutiner, lugna och stabila hundgrupper samt kunnig personal."

 

 • Godkända av Länsstyrelsen i Uppsala Kommun

 • Innehar F-skattsedel

 • Följer Jordbruksverkets regler

 • Följer Djurskyddslagen

Uppsala Hunddagis

 

• Dagis

• Butik

• Webshop

• Hundfys


Kontakt

 

018 - 13 03 03

Journummer: 076-146 00 27 Lasse

kontakt@uppsalahunddagis.se

 

Vattholmavägen 63

754 40 Uppsala

Öppettider

 

Måndag - Fredag:

06.30 - 18.00

 

Lunchstängt:

12.30 - 13.30

© Copyright. All Rights Reserved.