Börja på dagis
Uppsala Hunddagis

BÖRJA PÅ DAGIS - SÅ GÅR DET TILL


Första besöket

När du fått bekräftat att det finns en plats ledig för din hund brukar vi boka in ett besök någon vecka/några veckor innan starten. Då kommer du få ett avtal och betala en depostitionsavgift på 500:- (den dras av på första fakturan, men bestämmer du dig för att avstå platsen betalas den ej tillbaka).

Avtalet tar du hem så du kan läsa igenom det i lugn och ro. Där står alla regler, alla dina skyldigheter och alla våra skyldigheter. När hunden väl börjar tar du med avtalet ifyllt och påskrivet samt kopia på vaccinationsintyg och försäkring. Du väljer själv om du vill ta med hunden på första besöket.

 

Inskolning / första dagen

De flesta hundar brukar klara dagisstarten bra utan någon längre inskolning. Vill du att hunden ska vara här lite kortare dagar i början får den självklart vara det! Undrar du hur det går kan du ringa oss under dagen och få en uppdatering. När hunden kommer första dagen kommer den få sitta själv tills det är dags för promenad. Då kommer den få träffa sina nya kompisar ute på "neutral mark". Går promenaden bra får hunden följa med in i boxen och sitta med sin grupp resten av dagen.

 

Provmånad

Vi har alltid en provmånad för att se så hunden funkar på dagis, att vi tycker det går bra och att du tycker det går bra. Vi har en provmånad istället för bara en provdag för att hunden ska hinna landa ordentligt - det är en ganska stor omställning för vissa hundar och mycket intryck. Den ska lära känna oss i personalen och sina boxkompisar. Märker du / vi under månadens gång att hunden inte kan anpassa sig till dagismiljön är du inte betalningsskyldig för nästa månad. En uppsägningsmånad (kalendermånad) gäller i vanliga fall, men inte under första provmånaden.

 

Utrustning

Det enda hunden behöver ha med sig till dagis är ett välanpassat halsband alt. en välanpassad sele (som ska vara rymningssäkert) samt ett läderkoppel (alltså ej flexi eller nylon). Ska hunden äta lunch här tas mat med anvisningar med. Filtar, skålar och leksaker har vi i överflöd på dagis.

 

Hämtning och lämning

Lämning på morgonen sker mellan kl. 6.30 och 9.00. Vill du lämna hunden senare går det självklart bra! Men ring då på morgonen innan kl. 9.00 (då vi gör dagens planering) så ser vi till att hunden kommer med på sin promenad. Alla promenader är klara kl. 15.00 så hämtar du efter det är hunden garanterat inne. Vill du hämta tidigare får du självklart göra det också men, återigen, säg till innan så ser vi till att hunden inte är ute på promenad när du kommer och ska hämta den. Ska hunden vara ledig uppskattas det även om du ringer (innan kl. 9.00) eller säger till i förväg, det underlättar vår dagsplanering. Mellan kl. 12.30 och 13.30 har vi lunchstängt och då låser vi dagis.

Tänk på att meddela om hunden ska hämtas av någon annan, ev. hundvakt, då vi inte lämnar ut din hund till någon vi inte känner.

 

Uppsala Hunddagis

 

• Dagis

• Butik

• Webshop

• Hundfys


Kontakt

 

018 - 13 03 03

 

kontakt@uppsalahunddagis.se

 

Vattholmavägen 63

754 40 Uppsala

Öppettider

 

Måndag - Fredag:

06.30 - 18.00

 

Lunchstängt:

12.30 - 13.30

© Copyright. All Rights Reserved.