Promenaderna
Uppsala Hunddagis

PROMENADERNA


Hundarna går en långpromenad per dag på mellan 1 och 1,5 timme tillsammans med samma ”flock” som de sitter med i boxen. Vi tycker en långpromenad har fler fördelar än två kortare; de flesta hundar sover bättre efter en längre runda och hundarna som är kvar inne sover bättre med mindre spring runt omkring sig. Det gör även att vi - för både hundarnas och vår skull - kan variera promenadrundorna bättre.


Din hund ska kunna gå hyfsat i koppel men behöver absolut inte gå fot (nära vid sidan) på promenaderna. De får nyttja hela kopplets längd för att göra sina behov, nosa och rulla sig i gräset / snön. Till skillnad från hos vissa andra dagis får våra praktikanter aldrig gå ut med hundarna ensamma utan följer alltid med ordinarie personal. Hundarna får såklart före och efter promenaderna gå ut i rastgårdarna och är aldrig inne längre än 3 - 4 timmar i sträck.

 

Har din hund speciella promenadbehov p.g.a. ålder eller sjukdom för vi självklart en dialog med dig som ägare för att komma fram till en bra lösning.

Uppsala Hunddagis

 

• Dagis

• Butik

• Webshop

• Hundfys


Kontakt

 

018 - 13 03 03

 

kontakt@uppsalahunddagis.se

 

Vattholmavägen 63

754 40 Uppsala

Öppettider

 

Måndag - Fredag:

06.30 - 18.00

 

Lunchstängt:

12.30 - 13.30

© Copyright. All Rights Reserved.