Regler och rutiner

REGLER OCH RUTINER


Hämtning och lämning

Lämning på morgonen sker mellan kl. 6.30 och 9.00. Vill du lämna hunden senare går det självklart bra! Men ring då på morgonen innan kl. 9.00 (då vi gör dagens planering) så ser vi till att hunden kommer med på sin promenad. Alla promenader är klara kl. 15.00 så hämtar du efter det är hunden garanterat inne. Vill du hämta tidigare får du självklart göra det också men, återigen, säg till innan så ser vi till att hunden inte är ute på promenad när du kommer och ska hämta den. Ska hunden vara ledig uppskattas det även om du ringer (innan kl. 9.00) eller säger till i förväg, det underlättar vår dagsplanering. Mellan kl. 12.30 och 13.30 har vi lunchstängt och då låser vi dagis. Samma gäller om hunden ska hämtas av ev. hundvakt, då vi inte lämnar ut din hund till någon vi inte känner.

 

Väl rastad!

Hunden ska vara väl rastad när den kommer till dagis. Om vi märker att hunden inte är tillräckligt rastad kommer vi att meddela detta till berörd ägare.

 

Utrustning

Det enda hunden behöver ha med sig till dagis är ett välanpassat halsband alt. en välanpassad sele (som ska vara rymningssäkert) samt ett läderkoppel, alltså ej flexi eller nylon. Föredrar man att ha flexi- eller nylonkoppel hemma får man gärna ha ett läderkoppel hängades på hundens krok på dagis. Märker vi att hunden t.ex. kan komma ur sitt halsband kommer vi att meddela detta till berörd ägare.

 

Sen hämtning

Dagiset stänger kl. 18.00. Om hunden hämtas efter denna tid kommer en avgift för sen hämtning att tas ut, avgiften kommer påföras på följande faktura. Denna avgift är 250 kr per påbörjad halvtimme.

 

Uppsägning

En kalendermånads uppsägning gäller och uppsägningen sker skriftligt.

 

Betalning av dagisavgiften

Betalningen sker per månad i förskott. Fakturor skickas via mail och har förfallodatum 27:e. 

 

Uppsala Hunddagis

 

• Dagis

• Butik

• Webshop

• Hundfys


Kontakt

 

018 - 13 03 03

 

kontakt@uppsalahunddagis.se

 

Vattholmavägen 63

754 40 Uppsala

Öppettider

 

Måndag - Fredag:

06.30 - 18.00

 

Lunchstängt:

12.30 - 13.30

© Copyright. All Rights Reserved.