Nyheter
Uppsala Hunddagis

NYHETER 2020


Torsdag 2 januari 

Vi i personalen vill önska alla en riktigt god fortsättning på det nya året!

NYHETER 2019


Måndag 23 december 

En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År önskas av alla oss i personalen! Öppettiderna vid jul och nyår för dagiset och butiken finns att se under fliken Öppettider.


Fredag 29 november 

Glöggmingel mellan kl 16.00 och 18.00!

Passa också på att kolla in Black Friday-rean: 10-70% rabatt på allt i butiken - mycket av den finns att hitta på www.Hundprylar.com. Dessutom har vi hundgodispåsar till de första 10 som kommer! Det kommer att vara möjligt att tävla om fina priser - även från vår upptränings- och friskvårdsavdelning: www.HunderietPhysio.se. Passa gärna också på att kolla in vårt dusch- och trimrum och vår teorilokal som går att hyra vid behov! Välkomna!


Fredag 4 oktober 

Idag sa vi hej då till Emelie Johansson som jobbade sin sista dag hos oss. Vi kommer sakna henne och önskar henne stort lycka till på sin nya arbetsplats! Vi säger även välkommen till Mathilda Westlund som börjar jobba istället för Emelie. Du kan läsa mer om alla oss i personalen samt våra hundar under flikarna Personal och Personalhundar.


Måndag 5 augusti 

Idag öppnar vi igen efter semestern!


Fredag 19 juli 

En liten påminnelse om att dagiset och butiken är stängt de kommande två veckorna (30 & 31). Vi i personalen vill önska alla en riktigt trevlig sommar med återseende den 5 augusti! 


Fredag 5 juli 

Idag är sista ordinarie öppetdagen i sommar! De kommande två veckorna (28 & 29) är det sommardagis för föranmälda hundar och veckorna efter det (30 & 31) har dagiset stängt.


Torsdag 20 juni 

Tiden går så fort och vi är redan framme vid midsommar! Imorgon är alltså dagiset och butiken stängt och vi hoppas alla får en riktigt trevlig midsommarafton med mycket sol och jordgubbar!


Onsdag 5 juni 

Imorgon är det Nationaldagen och på fredag är det klämdag, då håller dagiset och butiken stängt. Vi önskar alla en riktigt trevlig Nationaldag!


Onsdag 29 maj 

En liten påminnelse om att dagiset och butiken har stängt imorgon torsdag (röd dag) samt på fredag (klämdag). Vi i personalen önskar alla en trevlig långhelg!


Måndag 6 maj 

Sommardagis - Vi kommer erbjuda sommardagis veckorna 28 och 29, mer info finns på dagis!


Måndag 29 april 

Vi vill påminna om att vi imorgon tisdag 30/4 samt onsdag 1/5 har stängt. Torsdag och fredag är dagis öppet som vanligt! Vi vill även önska alla en riktigt trevlig Valborgsmässoafton!


Torsdag 18 april 

Vi i personalen vill önska alla en riktigt Glad Påsk och påminna om att dagiset och butiken har stängt imorgon långfredag (19/4) och på måndag annandag påsk (22/4).


Måndag 25 mars 

Denna vecka säger vi tillfälligt hej då till dagisfröken Sanna som nu påbörjar sin mammaledighet!


Måndag 18 mars 

Sommarstängt - I år kommer dagiset ha sommarstängt veckorna 28, 29, 30 och 31. Intresseanmälan för ev sommardagis finns på dagis!


Tisdag 12 mars 

VACCINATION - Idag är legitimerad veterinär på plats på dagis och vaccinerar de dagishundar som vill! Mer information finns på dagis.


Onsdag 13 februari 

Ny hemsida och mailadress! Numera når ni oss på kontakt@uppsalahunddagis.se!


Måndag 4 februari 

Denna vecka hälsar vi dagisfröken Emelie G. tillbaka från sin mammaledighet!


Onsdag 2 januari 

Vi vill önska alla en riktigt god fortsättning på det nya året!

Uppsala Hunddagis

 

• Dagis

• Butik

• Webshop

• Hundfys


Kontakt

 

018 - 13 03 03

 

kontakt@uppsalahunddagis.se

 

Bergsbrunnagatan 3

753 23 Uppsala

Öppettider

 

Måndag - Fredag:

06.30 - 18.00

 

Lunchstängt:

12.30 - 13.30

© Copyright. All Rights Reserved.