Nyheter
Uppsala Hunddagis

NYHETER 2020


Fredag 3 juli

Idag är sista öppetdagen innan semestern, dagiset håller stängt veckorna 28, 29, 30 och 31. Vi öppnar alltså igen måndag 3 augusti. Butiken kommer hålla öppet någon dag / vecka om du är i behov av att handla t ex Bravo Färskfoder. Håll dig uppdaterad via får Facebooksida (HÄR) där öppettiderna kommer uppdateras! Vi önskar alla en riktigt glad sommar med massor av roliga hundaktiviteter!


Torsdag 18 juni

Imorgon fredag är dagiset och butiken stängt och vi önskar alla en riktigt trevlig Midsommarafton!


Måndag 1 juni

Från och med idag finns all vår verksamhet på Vattholmavägen 63! Vi öppnar upp i nya, fina lokaler med fantastiska promenadstråk intill! Varmt välkomna! 


Onsdag 20 maj

Vi vill påminna om att dagiset har stängt imorgon torsdag (röd dag) samt på fredag (klämdag). Vi hoppas alla får en riktigt trevlig långhelg!


Onsdag 29 april

Imorgon är det redan sista april och Valborgsmässoafton. Vi vill påminna om att dagiset har stängt torsdag 30 april samt fredag 1 maj. Glad Valborg!


Onsdag 8 april

Öppettider i påsk: 9/4 Skärtorsdag - Öppet till 18.00, 10/4 Långfredag - Stängt och 13/4 Annandag påsk - Stängt. Vi i personalen vill önska alla en riktigt Glad Påsk!


Onsdag 1 april

Efter 22 år på samma adress blir det dags för dagiset att flytta - den 1 juni 2020 slår vi upp portarna i vår nya lokal som ligger på Vattholmavägen 63 i Gamla Uppsala! 


Vi kommer att så smått börja att packa ihop redan under maj månad eftersom både butiken och hundfys-avdelningen skall flytta med men dagishundarna går som vanligt på Bergsbrunnagatan 3 hela maj ut och den 1 juni så ses vi på Vattholmavägen 63!


På det nya stället kommer vi att bygga ett par ganska stora rastgårdar, i direkt närhet till dagiset, som hundarna kan aktiveras i, samt det ligger i närheten av underbara strövområden där hundarna kan njuta av härliga långa promenader. Utanför dagiset finns parkering samt busshållplats alldeles i närheten.


Onsdag 18 mars

Info med anledning av corona/covid-19-situationen!


Vi på Uppsala Hunddagis håller öppet tills vidare så länge personalen på dagis är friska och krya. Vi är alltid noga med hygienen men tänker såklart extra på detta i dessa tider.


Vi ber dock våra kunder att följa Folkhälsomyndighetens råd om god handhygien, tvätta händerna ofta, nysa/hosta i armvecket samt att stanna hemma om du känner dig sjuk.


För att minimera smittspridning och för att kunna hålla öppet i fortsättningen ber vi er som sitter i karantän och är hemma pga sjukdom att INTE lämna in er hund. Om du jobbar hemifrån får du också gärna om möjligt hålla hunden hemma.


Måste vi stänga drabbar det många som inte kan jobba hemifrån samt ägare som jobbar inom viktiga områden som sjukvård, äldrevård och barnomsorg. Så för ALLAS skull ber vi er tänka efter om ni behöver nyttja dagis.


Vi uppdaterar löpande om något skulle förändras! Glöm inte att ta hand om varandra!


Måndag 2 mars

Ni vet väl att vi erbjuder hjälp med hundens vardagsskötsel så som kloklipp och dusch? Kika in under fliken Tjänster för att läsa mer!


Fredag 14 februari

En glad alla hjärtans dag önskar personalen!


Torsdag 2 januari 

Vi i personalen vill önska alla en riktigt god fortsättning på det nya året!

NYHETER 2019


Måndag 23 december 

En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År önskas av alla oss i personalen! Öppettiderna vid jul och nyår för dagiset och butiken finns att se under fliken Öppettider.


Fredag 29 november 

Glöggmingel mellan kl 16.00 och 18.00!

Passa också på att kolla in Black Friday-rean: 10-70% rabatt på allt i butiken - mycket av den finns att hitta på www.Hundprylar.com. Dessutom har vi hundgodispåsar till de första 10 som kommer! Det kommer att vara möjligt att tävla om fina priser - även från vår upptränings- och friskvårdsavdelning: www.HunderietPhysio.se. Passa gärna också på att kolla in vårt dusch- och trimrum och vår teorilokal som går att hyra vid behov! Välkomna!


Måndag 5 augusti 

Idag öppnar vi igen efter semestern!


Fredag 19 juli 

En liten påminnelse om att dagiset och butiken är stängt de kommande två veckorna (30 & 31). Vi i personalen vill önska alla en riktigt trevlig sommar med återseende den 5 augusti! 


Fredag 5 juli 

Idag är sista ordinarie öppetdagen i sommar! De kommande två veckorna (28 & 29) är det sommardagis för föranmälda hundar och veckorna efter det (30 & 31) har dagiset stängt.


Torsdag 20 juni 

Tiden går så fort och vi är redan framme vid midsommar! Imorgon är alltså dagiset och butiken stängt och vi hoppas alla får en riktigt trevlig midsommarafton med mycket sol och jordgubbar!


Onsdag 5 juni 

Imorgon är det Nationaldagen och på fredag är det klämdag, då håller dagiset och butiken stängt. Vi önskar alla en riktigt trevlig Nationaldag!


Onsdag 29 maj 

En liten påminnelse om att dagiset och butiken har stängt imorgon torsdag (röd dag) samt på fredag (klämdag). Vi i personalen önskar alla en trevlig långhelg!


Måndag 6 maj 

Sommardagis - Vi kommer erbjuda sommardagis veckorna 28 och 29, mer info finns på dagis!


Måndag 29 april 

Vi vill påminna om att vi imorgon tisdag 30/4 samt onsdag 1/5 har stängt. Torsdag och fredag är dagis öppet som vanligt! Vi vill även önska alla en riktigt trevlig Valborgsmässoafton!


Torsdag 18 april 

Vi i personalen vill önska alla en riktigt Glad Påsk och påminna om att dagiset och butiken har stängt imorgon långfredag (19/4) och på måndag annandag påsk (22/4).


Måndag 25 mars 

Denna vecka säger vi tillfälligt hej då till dagisfröken Sanna som nu påbörjar sin mammaledighet!


Måndag 18 mars 

Sommarstängt - I år kommer dagiset ha sommarstängt veckorna 28, 29, 30 och 31. Intresseanmälan för ev sommardagis finns på dagis!


Tisdag 12 mars 

VACCINATION - Idag är legitimerad veterinär på plats på dagis och vaccinerar de dagishundar som vill! Mer information finns på dagis.


Onsdag 13 februari 

Ny hemsida och mailadress! Numera når ni oss på kontakt@uppsalahunddagis.se!


Måndag 4 februari 

Denna vecka hälsar vi dagisfröken Emelie G. tillbaka från sin mammaledighet!


Onsdag 2 januari 

Vi vill önska alla en riktigt god fortsättning på det nya året!

Uppsala Hunddagis

 

• Dagis

• Butik

• Webshop

• Hundfys


Kontakt

 

018 - 13 03 03

 

kontakt@uppsalahunddagis.se

 

Vattholmavägen 63

754 40 Uppsala

Öppettider

 

Måndag - Fredag:

06.30 - 18.00

 

Lunchstängt:

12.30 - 13.30

© Copyright. All Rights Reserved.