Nyheter
Uppsala Hunddagis

NYHETER 2019


Måndag 11 november 

Öppettiderna vid årsskiftet för dagiset och butiken finns att se under fliken Öppettider.


Fredag 4 oktober 

Idag sa vi hej då till Emelie Johansson som jobbade sin sista dag hos oss. Vi kommer sakna henne och önskar henne stort lycka till på sin nya arbetsplats! Vi säger även välkommen till Mathilda Westlund som börjar jobba istället för Emelie. Du kan läsa mer om alla oss i personalen samt våra hundar under flikarna Personal och Personalhundar.


Måndag 5 augusti 

Idag öppnar vi igen efter semestern!


Fredag 19 juli 

En liten påminnelse om att dagiset och butiken är stängt de kommande två veckorna (30 & 31). Vi i personalen vill önska alla en riktigt trevlig sommar med återseende den 5 augusti! 


Fredag 5 juli 

Idag är sista ordinarie öppetdagen i sommar! De kommande två veckorna (28 & 29) är det sommardagis för föranmälda hundar och veckorna efter det (30 & 31) har dagiset stängt.


Torsdag 20 juni 

Tiden går så fort och vi är redan framme vid midsommar! Imorgon är alltså dagiset och butiken stängt och vi hoppas alla får en riktigt trevlig midsommarafton med mycket sol och jordgubbar!


Onsdag 5 juni 

Imorgon är det Nationaldagen och på fredag är det klämdag, då håller dagiset och butiken stängt. Vi önskar alla en riktigt trevlig Nationaldag!


Onsdag 29 maj 

En liten påminnelse om att dagiset och butiken har stängt imorgon torsdag (röd dag) samt på fredag (klämdag). Vi i personalen önskar alla en trevlig långhelg!


Måndag 6 maj 

Sommardagis - Vi kommer erbjuda sommardagis veckorna 28 och 29, mer info finns på dagis!


Måndag 29 april 

Vi vill påminna om att vi imorgon tisdag 30/4 samt onsdag 1/5 har stängt. Torsdag och fredag är dagis öppet som vanligt! Vi vill även önska alla en riktigt trevlig Valborgsmässoafton!


Torsdag 18 april 

Vi i personalen vill önska alla en riktigt Glad Påsk och påminna om att dagiset och butiken har stängt imorgon långfredag (19/4) och på måndag annandag påsk (22/4).


Måndag 25 mars 

Denna vecka säger vi tillfälligt hej då till dagisfröken Sanna som nu påbörjar sin mammaledighet!


Måndag 18 mars 

Sommarstängt - I år kommer dagiset ha sommarstängt veckorna 28, 29, 30 och 31. Intresseanmälan för ev sommardagis finns på dagis!


Tisdag 12 mars 

VACCINATION - Idag är legitimerad veterinär på plats på dagis och vaccinerar de dagishundar som vill! Mer information finns på dagis.


Onsdag 13 februari 

Ny hemsida och mailadress! Numera når ni oss på kontakt@uppsalahunddagis.se!


Måndag 4 februari 

Denna vecka hälsar vi dagisfröken Emelie G. tillbaka från sin mammaledighet!


Onsdag 2 januari 

Vi vill önska alla en riktigt god fortsättning på det nya året!

NYHETER 2018


Fredag 21 december 

Vi i peronalen vill önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!


Måndag 3 december 

Öppettiderna för jul och nyår finns att se under fliken 'Öppettider'.

 

Måndag 1 oktober 

Nyhet! Nu kan du även skicka sms till oss på numret: 0722 - 45 43 09. Obs! Samtal rings fortfarande till det vanliga numret: 018 - 13 03 03.

 

Måndag 6 augusti 

Idag öppnar vi igen efter semestern!  

 

Måndag 16 juni  

Veckorna 29 och 30 har dagiset och butiken sommarstängt! Mailen (plats@uppsalahunddagis.se) kommer kollas regelbundet om ni behöver komma i kontakt med oss. Vecka 31 öppnar vi igen för sommardagis för föranmälda dagishundar och vecka 32 öppnar vi som vanligt igen. Hela årets öppettider finns under fliken 'Öppettider'. Vi i personalen vill önska alla en fortsatt trevlig sommar!

 

Måndag 9 juni 

Denna vecka (28) har vi sommardagis för föranmälda dagishundar. Butiken håller på att packas ned då vi åker upp till Riesenlägret i Dalarna och säljer grejer!

 

Torsdag 21 juni

Vi är redan framme vid midsommar, så imorgon har dagiset och butiken stängt! Vi önskar alla en trevlig midsommarafton med mycket sol och jordgubbar!

 

Måndag 11 juni 

Vi kommer erbjuda sommardagis veckorna 28 och 31 för dagishundar som föranmäler sig! Det finns ett fåtal platser kvar. Mer information om anmälan finns på dagis.

 

Tisdag 5 juni

Imorgon har dagiset stängt, vi önskar alla en trevlig Nationaldag! 

 

Måndag 7 maj

En påminnelse om att vi på torsdag (röd dag) samt fredag (klämdag) har stängt. Trevlig långhelg önskar dagisfröknarna!

 

Fredag 27 april

Påminnelse om att dagis har stängt nu på måndag 30 april och tisdag 1 maj! Vi önskar alla en trevlig Valborgsmässoafton!

 

Tisdag 17 april

Idag var P4 Uppland på besök på dagis!

 

 Måndag 26 mars

Öppettider i påsk: Skärtorsdag - öppet till 18.00, Långfredag - stängt, Annandag påsk - stängt. Glad Påsk önskar fröknarna!

 

Lördag 17 mars

20-ÅRSJUBILEUM & ÖPPET HUS - Uppsala Hunddagis fyller 20 år och detta ska vi såklart fira! Lördag 17 mars kl. 12.00 - 15.00 är alla varmt välkomna på öppet hus där vi bjuder på tårta samt 20% rabatt i vår butik! Hunderiet Rehab finns på plats för att berätta om rehabverksamheten (vattentrask, massage, laserbehandling m.m.) och hundtrimmet Vacker Tass kan svara på det mesta som rör hundens päls! Hoppas vi ses!

 

Tisdag 13 mars

VACCINATION - Legitimerad veterinär kommer till dagis och vaccinerar de dagishundar som vill! Mer information samt anmälningslista finns på dagis. 

 

Onsdag 14 februari

En riktigt glad alla hjärtans dag önskar vi i personalen!

 

Onsdag 31 januari

Dagiset kommer ha sommarstängt veckorna 28, 29, 30 och 31. Förfrågan om intresse för ev. sommardagis kommer längre fram.

 

Tisdag 2 januari

En god fortsättning på det nya året önskas av oss i personalen!

Uppsala Hunddagis

 

• Dagis

• Butik

• Webshop

• Rehab

• Trim

Kontakt

 

018 - 13 03 03

 

kontakt@uppsalahunddagis.se

 

Bergsbrunnagatan 3

753 23 Uppsala

Öppettider

 

Måndag - Fredag:

06.30 - 18.00

 

Lunchstängt:

12.30 - 13.30

© Copyright. All Rights Reserved.