Personal

PERSONALEN


ANSTÄLLDA

Uppsala Hunddagis

Mathilda Westlund

Anställd sedan 2019. Mathilda är utbildad djurvårdare på utökad nivå via Jällagymnasiet. Hon är matte till boxertiken Libra. Libra tränas endel i lydnad och agility. Hemma har hon även fiskar och oxgrodan Elliot. Fritiden ägnar Mathilda helst åt hunden samt familj och vänner. 

Frida Käll

Anställd sedan 2019. Frida är utbildad djurvårdare på utökad nivå via Realgymnasiet. Redan 2017 praktiserade hon på dagis första gången. Frida är nybliven ägare till flatcoated retrievern Luna. På fritiden går Frida helst kurser med Luna och hänger med vänner.

Malin Lussmann

Nyanställd nu i höst 2021. Hon jobbar både på dagiset och i butiken. Malin är utbildad djurvårdare på utökad nivå via Jällagymnasiet. Hon gillar att umgås med familj och vänner, äta god mat, pyssla med sitt akvarium och gå på äventyr i skogen; helst med hundsällskap förstås.

ÄGARE

Lasse Persson är domare på elitnivå inom Svenska Brukshundklubben.


Sophia Nywertz är utbildad instruktör x 2, av SBK sedan av HUNDutbildningsgruppen. Hon är även diplomerad hunddagisföreståndare, hundproblemutredare samt certifierad hundfysioterapeut och balansbollsinstruktör.


Tillsammans har de riesenschnauzerhanen Martini som främst tränas i FH-spår, specialsök och BSL- och brukslydnad och MaxManus, en liten riesenvalp som precis välkomnats till familjen.

Uppsala Hunddagis

 

• Dagis

• Butik

• Webshop

• Hundfys


Kontakt

 

018 - 13 03 03

 

kontakt@uppsalahunddagis.se

 

Vattholmavägen 63

754 40 Uppsala

Öppettider

 

Måndag - Fredag:

06.30 - 18.00

 

Lunchstängt:

12.30 - 13.30

© Copyright. All Rights Reserved.