Personal

PERSONALEN


ANSTÄLLDA

Uppsala Hunddagis
Uppsala Hunddagis
Uppsala Hunddagis

ÄGARE

Sanna Dahlgren


33 år. Anställd sedan 2010 och är diplomerad hunddagisföreståndare samt djurvårdare på utökad nivå. Sanna har tidigare haft en welsh springer spaniel, en belgisk vallhund/malinois och en australian kelpie, men är för tillfället utan hund. Sanna är dock ägare till islandshästen Lilja och är diplomerad ridledare av Svenska Islandshästförbundet. På fritiden är det främst familjen och hennes lilla dotter som är i fokus, annars hänger hon i stallet.

Emelie Gunnarsson


33 år. Anställd sedan 2011 och utbildar sig just nu till hundmassör. Emelie har haft 3 st grand danois-hanar och efter dem en schäfer-hane från Försvarsmakten. Nu har hon 2 stycken working kelpies vid namn Dax och Myrra. Med Dax och Myrra tränar Emelie främst vallning. Hemma finns även katten Sune samt två kaniner. Emelie har tidigare jobbat som hästskötare och veterinärassistent. Fritiden ägnar hon helst åt kurser med hundarna samt familjen och de två sönerna.

Sofia Dahlgren - tjänstledig


30 år. Anställd sedan 2014 och är diplomerad hunddagisföreståndare. Sofia hade tidigare en welsh springer spaniel och två belgisk vallhund/malinois-tikar, men hon är för tillfället utan hund. Sofia är också utbildad hästskötare, massageterapeut och undersköterska. På fritiden umgås Sofia gärna med familj och vänner. Sofia är för tillfället tjänstledig för universitetsstuider.

Mathilda Westlund

 

22 år. Anställd sedan 2019. Mathilda är utbildad djurvårdare på utökad nivå via Jällagymnasiet. Hon är matte till boxertiken Libra. Libra tränas endel i lydnad och agility. Hemma har hon även fiskar och oxgrodan Elliot. Fritiden ägnar Mathilda helst åt hunden samt familj och vänner. 

Frida Käll

 

20 år. Anställd sedan 2019. Frida är utbildad djurvårdare på utökad nivå via Realgymnasiet. Redan 2017 praktiserade hon på dagis första gången. Frida är nybliven ägare till flatcoated retrievern Luna. På fritiden går Frida helst kurser med hunden och hänger med vänner.

Uppsala Hunddagis

Lasse Persson är domare på elitnivå inom Svenska Brukshundklubben.


Sophia Nywertz är utbildad instruktör x 2, av SBK sedan av HUNDutbildningsgruppen. Hon är även diplomerad hunddagisföreståndare, hundproblemutredare samt certifierad hundfysioterapeut och balansbollsinstruktör samt under utbildning till hundmassör.


Tillsammans har de riesenschnauzerhanen Martini som främst tränas i FH-spår, specialsök och IGP/BSL.