Personal

PERSONALEN


ANSTÄLLDA

Uppsala Hunddagis

Vilma Sjöberg

Vilma har läst naturburk/naturvetenskap med inriktning djurvård plus djurvårdare nivå 2 på Stiernhööksgymnasiet, Rättvik. Hon har arbetat på veterinärklinik i Dalarna under 3 års tid och även haft ett antal veckor praktik på hunddagis. Hon har stor erfarenhet av hundträning med fokus på positiv inlärning. Vilma har en vit herdehundstik som kallas för Maggot.

Emma Grahn

Emma har gått naturbruksgymnasium i Rättvik och har även tidigare praktiserat på hunddagis. På fritiden tränar hon gärna med sin labrador-tjej Freja. När hon var i sina yngre dar tävlade de mycket i både lydnad och agility, även om rallylydnaden nog var favoriten för Freja. Har tidigare jobbat mycket med hästar som fortfarande ett stort intresse. Hon tycker det ska bli superkul att börja arbeta på dagiset och är redan förtjust i alla fina dagishundar.

Sofia Andersson

Sofia är uppvuxen med hund och många andra djur. Hundarna som finns hemma hos henne just nu är jack russell terriern Cingo samt borderterriern Dusty. Med hundarna har hon tränat i flera olika grenar, men nu är det framförallt agility med Dusty som gäller. De tävlar i högsta klassen, klass 3. Sommaren 2023 debuterade de i SM och tog också brons i ungdoms-SM. Förutom att spendera tid med sina hundar gillar hon  bland annat att spela innebandy, åka skidor, läsa och skriva samt ägna mig åt musik.

ÄGARE

Lasse Persson är bruksdomare på elitnivå inom Svenska Brukshundklubben.


Sophia Nywertz är utbildad instruktör x 2, av bl.a. SBK. Hon är även diplomerad hunddagisföreståndare, hundproblemutredare samt certifierad hundfysioterapeut och balansbollsinstruktör.


Tillsammans har de riesenschnauzerpojkarna Martini & MaxManus - som främst tränas i FH-spår, men även specialsök och BSL- och bruks- och lydnadslydnad.

Uppsala Hunddagis

 

• Dagis

• Butik

• Webshop

• Hundfys


Kontakt

 

018 - 13 03 03

Journummer: 076-146 00 27 Lasse

kontakt@uppsalahunddagis.se

 

Vattholmavägen 63

754 40 Uppsala

Öppettider

 

Måndag - Fredag:

06.30 - 18.00

 

Lunchstängt:

12.30 - 13.30

© Copyright. All Rights Reserved.