Personal

PERSONALEN


ANSTÄLLDA

Uppsala Hunddagis

Frida Käll

Anställd sedan 2019. Frida är utbildad djurvårdare på utökad nivå via Realgymnasiet. Redan 2017 praktiserade hon på dagis första gången. Frida är stolt ägare till flatcoated retrievern Luna. På fritiden går Frida helst kurser med Luna och hänger med vänner.

Vilma Sjöberg

Anställd 2023. Vilma har läst naturburk/naturvetenskap med inriktning djurvård plus djurvårdare nivå 2 på Stiernhööksgymnasiet, Rättvik. Hon har arbetat på veterinärklinik i Dalarna under 3 års tid och även haft ett antal veckor praktik på hunddagis. Hon har stor erfarenhet av hundträning med fokus på positiv inlärning.

Emelie Karlsson

Anställd 2023. Emelie har gått Naturbruksprogrammet inriktning djurvård , Yrkesgymnasiumet i Jälla, Uppsala. Hon har även praktiserat hos oss på hunddagiset samt att hon har hoppat in och jobbat på dagiset i några veckor så hon känner till våra regler och rutiner sedan tidigare =)

ÄGARE

Lasse Persson är bruksdomare på elitnivå inom Svenska Brukshundklubben.


Sophia Nywertz är utbildad instruktör x 2, av bl.a. SBK. Hon är även diplomerad hunddagisföreståndare, hundproblemutredare samt certifierad hundfysioterapeut och balansbollsinstruktör.


Tillsammans har de riesenschnauzerpojkarna Martini som främst tränas i FH-spår, specialsök och BSL- och bruks- och lydnad och MaxManus, en yngre riesenpojk som tränas i specialsök och spår.

Uppsala Hunddagis

 

• Dagis

• Butik

• Webshop

• Hundfys


Kontakt

 

018 - 13 03 03

Journummer: 076-146 00 27 Lasse

kontakt@uppsalahunddagis.se

 

Vattholmavägen 63

754 40 Uppsala

Öppettider

 

Måndag - Fredag:

06.30 - 18.00

 

Lunchstängt:

12.30 - 13.30

© Copyright. All Rights Reserved.