Personal
Uppsala Hunddagis

PERSONALEN


ANSTÄLLDA

Uppsala Hunddagis
Uppsala Hunddagis
Uppsala Hunddagis

ÄGARE

Sanna Dahlgren


32 år. Anställd sedan 2010 och är diplomerad hunddagisföreståndare samt djurvårdare på utökad nivå. Sanna har tidigare haft en welsh springer spaniel, en belgisk vallhund/malinois och en australian kelpie, men är för tillfället utan hund. Hemma finns dock ormarna Kakan och Kexet. Sanna är även aktiv islandshästryttare och diplomerad ridledare av Svenska Islandshästförbundet. På fritiden är det främst familjen och hennes lilla dotter som är i fokus, när tid finns hänger hon gärna i stallet.

Emelie Gunnarsson


33 år. Anställd sedan 2011. Emelie har haft 3 st grand danois-hanar och efter dem en schäfer-hane från Försvarsmakten. Nu har hon 2 stycken working kelpies vid namn Dax och Myrra. Med Dax och Myrra tränar Emelie främst vallning. Hemma finns även katten Sune samt två kaniner. Emelie har tidigare jobbat som hästskötare och veterinärassistent. Fritiden ägnar hon helst åt kurser med hundarna samt familjen och de två sönerna.

Sofia Dahlgren


29 år. Anställd sedan 2014 och är diplomerad hunddagisföreståndare. Sofia hade tidigare en welsh springer spaniel och två belgisk vallhund/malinois-tikar, men hon är för tillfället utan hund. Sofia är också utbildad hästskötare, massageterapeut och undersköterska. På fritiden umgås Sofia gärna med familj och vänner. Sofia är för tillfället tjänstledig och ska läsa på universitetet i vår.

Mathilda Westlund

 

22 år. Anställd sedan 2019. Mathilda är utbildad djurvårdare på utökad nivå via Jällagymnasiet. Hon är matte till boxertiken Libra. Libra tränas endel i lydnad och agility. Hemma har hon även fiskar och oxgrodan Elliot. Fritiden ägnar Mathilda helst åt hunden samt familj och vänner. 

Frida Käll

 

20 år. Anställd sedan 2019. Frida är utbildad djurvårdare på utökad nivå via Realgymnasiet. Redan 2017 praktiserade Frida på dagis första gången. Hon har ingen hund just nu, däremot en islandshäst vid namn Samuel. Hon tränar dock gärna med "lånehunden" Ruben som är en dvärgschnauzer. På fritiden är Frida mycket i stallet hos sin häst samt umgås med vänner.

Uppsala Hunddagis

Lasse Persson är domare på elitnivå inom Svenska Brukshundklubben.


Sophia Nywertz är utbildad instruktör x 2, av SBK sedan av HUNDutbildningsgruppen. Hon är även diplomerad hunddagisföreståndare, hundproblemutredare samt certifierad hundfysioterapeut och balansbollsinstruktör samt under utbildning till hundmassör.


Tillsammans har de riesenschnauzerhanen Martini som främst tränas i FH-spår, specialsök och IGP/BSL.

Uppsala Hunddagis

 

• Dagis

• Butik

• Webshop

• Hundfys


Kontakt

 

018 - 13 03 03

 

kontakt@uppsalahunddagis.se

 

Vattholmavägen 63

754 40 Uppsala

Öppettider

 

Måndag - Fredag:

06.30 - 18.00

 

Lunchstängt:

12.30 - 13.30

© Copyright. All Rights Reserved.