Personal
Uppsala Hunddagis

PERSONALEN


ANSTÄLLDA

Uppsala Hunddagis
Uppsala Hunddagis
Uppsala Hunddagis
Uppsala Hunddagis
Uppsala Hunddagis

ÄGARE

Sanna Dahlgren - mammaledig

 

30 år. Anställd sedan 2010 och är diplomerad hunddagisföreståndare samt djurvårdare på utökad nivå. Sanna har tidigare haft en welsh springer spaniel, en belgisk vallhund/malinois och en australian kelpie, men är för tillfället utan hund. Hemma finns dock ormarna Kakan och Kexet. Sanna är även diplomerad ridledare av Svenska Islandshästförbundet. På fritiden är det just nu hennes lilla dotter som tar upp mest tid.

Emelie Gunnarsson


31 år. Anställd sedan 2011. Emelie har haft 3 st grand danois-hanar och efter dem en schäfer-hane från Försvarsmakten, men är nu ägare till working kelpie-hanen Dax. Emelie och Dax ägnar sig främst åt vallning. Hemma finns katten Sune samt två kaniner. Emelie har tidigare jobbat som hästskötare och veterinärassistent. På fritiden går hon gärna vallkurser med Dax, i övrigt är det främst de två små sönerna som är i fokus. 

Sofia Dahlgren


28 år. Anställd sedan 2014 och håller på att utbilda sig till hunddagisföreståndare. Sofia hade tidigare en welsh springer spaniel och en belgisk vallhund/malinois. Nu har hon en ny malinois-tik vid namn Mina som främst tränas i bruksgrenarna spår och sök samt lydnad. Sofia är också diplomerad massageterapeut och hästskötare. På fritiden går hon helst kurser med Mina.

Isabelle Berlin

 

26 år. Anställd sedan 2014 och håller på att utbilda sig till hunddagisföreståndare och hundfrisör. Isabelle är utbildad SBK-instruktör och matte till welsh corgi cardigan-tikarna Vilya och Tofslan samt katterna Luna och Dumle. På fritiden är hon intresserad av matlagning, bakning och blomsterarrangermang, men går helst kurser med hundarna. Vilya och Toflsan tränar främst i rallylydnad, freestyle och agility. Isabelle är även aktiv i Uppsala Hundungdom och sitter i klubbens styrelse. 

Emelie Johansson

 

21 år. Anställd sedan 2017. Emelie är utbildad djurvårdare på utökad nivå, zoohandlare samt SBK-instruktör. Hon har en blandras-hane vid namn Joker som är en omplacering och en chodský pes-hane som heter Hyper. Pojkarna tränas främst i rallylydnad och lydnad. På fritiden tränar Emelie gärna samt går gemensamma hundpromenader. Hon är även aktiv i Uppsala Hundungdom och sitter klubbens styrelse.

Olivia Sjölund

 

20 år. Olivia är utbildad djurvårdare på utökad nivå. Efter ett flertal mycket väl utförda praktikperioder hos oss jobbar hon extra vid behov.


Uppsala Hunddagis

Lasse Persson är domare på elitnivå inom Svenska Brukshundklubben.


Sophia Nywertz är utbildad instruktör x 2, först av SBK sedan av HUNDutbildningsgruppen. Hon är även diplomerad hunddagisföreståndare, hundproblemutredare samt certifierad hundfysioterapeut och balansbollsinstruktör samt under utbildning till hundmassör.


Tillsammans har de schäferhanen Exit och riesenschnauzerhanen Martini som främst tränas i spår och specialsök.

Uppsala Hunddagis

 

• Dagis

• Butik

• Webshop

• Rehab

• Trim

Kontakt

 

018 - 13 03 03

 

kontakt@uppsalahunddagis.se

 

Bergsbrunnagatan 3

753 23 Uppsala

Öppettider

 

Måndag - Fredag:

06.30 - 18.00

 

Lunchstängt:

12.30 - 13.30

© Copyright. All Rights Reserved.