Personal
Uppsala Hunddagis

PERSONALEN


ANSTÄLLDA

Uppsala Hunddagis
Uppsala Hunddagis
Uppsala Hunddagis
Uppsala Hunddagis

ÄGARE

Sanna Dahlgren - mammaledig

 

30 år. Anställd sedan 2010 och är diplomerad hunddagisföreståndare samt djurvårdare på utökad nivå. Sanna har tidigare haft en welsh springer spaniel, en belgisk vallhund/malinois och en australian kelpie, men är för tillfället utan hund. Hemma finns dock ormarna Kakan och Kexet. Sanna är även diplomerad ridledare av Svenska Islandshästförbundet. På fritiden är det främst hennes lilla dotter som är i fokus.

Emelie Gunnarsson


32 år. Anställd sedan 2011. Emelie har haft 3 st grand danois-hanar och efter dem en schäfer-hane från Försvarsmakten, men är nu ägare till working kelpie-hanen Dax. Emelie och Dax sysslar främst med vallning. Hemma finns katten Sune samt två kaniner. Emelie har tidigare jobbat som hästskötare och veterinärassistent. Fritiden ägnar hon helst åt träning med Dax samt familjen och de två sönerna.

Sofia Dahlgren


28 år. Anställd sedan 2014 och håller på att utbilda sig till hunddagisföreståndare. Sofia hade tidigare en welsh springer spaniel och en belgisk vallhund/malinois. Nu har hon en ny malinois-tik vid namn Mina som främst tränas i bruksgrenarna spår och sök samt lydnad. Sofia är också utbildad hästskötare, massageterapeut och undersköterska. På fritiden går hon helst kurser med Mina.

Isabelle Berlin

 

26 år. Anställd sedan 2014 och är diplomerad hundfrisör samt håller på att utbilda sig till hunddagisföreståndare. Isabelle är även utbildad SBK-instruktör och matte till welsh corgi cardigan-tikarna Vilya och Tofslan samt katterna Luna och Dumle. På fritiden är hon intresserad av matlagning, bakning och blomsterarrangermang, men går helst kurser med hundarna. Vilya och Toflsan tränas främst i rallylydnad, freestyle och agility. Isabelle är även aktiv i Uppsala Hundungdom och sitter i klubbens styrelse. 

Mathilda Westlund

 

21 år. Anställd sedan 2019. Mathilda är utbildad djurvårdare på utökad nivå via Jällagymnasiet. Hon har två stycken boxer-tikar som heter Libra och Meja. Tjejerna tränas endel i lydnad och agility. Hemma har hon även fiskar och oxgrodan Elliot. Fritiden ägnar Mathilda helst åt sina hundar samt familj och vänner. 

Frida Käll

 

19 år. Anställd sedan 2019. Frida är utbildad djurvårdare på utökad nivå via Realgymnasiet. Redan 2017 praktiserade Frida på dagis första gången. Hon har ingen hund just nu, däremot en islandshäst vid namn Samuel. Hon tränar dock gärna "lånehunden" Ruben som är en dvärgschnauzer. På fritiden är Frida mycket i stallet hos sin häst samt umgås med vänner.

Uppsala Hunddagis

Lasse Persson är domare på elitnivå inom Svenska Brukshundklubben.


Sophia Nywertz är utbildad instruktör x 2, av SBK sedan av HUNDutbildningsgruppen. Hon är även diplomerad hunddagisföreståndare, hundproblemutredare samt certifierad hundfysioterapeut och balansbollsinstruktör samt under utbildning till hundmassör.


Tillsammans har de schäferhanen Exit och riesenschnauzerhanen Martini som främst tränas i spår och specialsök.

Uppsala Hunddagis

 

• Dagis

• Butik

• Webshop

• Rehab

• Trim

Kontakt

 

018 - 13 03 03

 

kontakt@uppsalahunddagis.se

 

Bergsbrunnagatan 3

753 23 Uppsala

Öppettider

 

Måndag - Fredag:

06.30 - 18.00

 

Lunchstängt:

12.30 - 13.30

© Copyright. All Rights Reserved.