Personalen
Uppsala Hunddagis

PERSONALEN


ANSTÄLLDA

Uppsala Hunddagis
Uppsala Hunddagis
Uppsala Hunddagis
Uppsala Hunddagis
Uppsala Hunddagis

ÄGARE

Sanna Dahlgren

 

30 år. Anställd sedan 2010 och är diplomerad hunddagisföreståndare samt djurvårdare på utökad nivå. Sanna har tidigare haft en welsh springer spaniel och en belgisk vallhund/malinois men är nu matte till australian kelpie-hanen Elit. Hemma finns även ormarna Kakan och Kexet. På fritiden är det mestadels hundträning som gäller, Sanna och Elit ägnar sig främst åt bruksgrenen spår. Hon är också diplomerad ridledare av Svenska Islandshästförbundet.

Emelie Gunnarsson


31 år. Anställd sedan 2011. Emelie har haft 3 st grand danois-hanar och efter dem en schäfer-hane från Försvarsmakten, men är just nu utan hund. Hemma finns katten Sune samt två kaniner. Emelie har tidigare jobbat som hästskötare och veterinärassistent. På fritiden är det främst de två små sönerna som är i fokus. 

Sofia Dahlgren


27 år. Anställd sedan 2014 och håller på att utbilda sig till hunddagisföreståndare. Sofia hade tidigare en welsh springer spaniel och en belgisk vallhund/malinois. Nu har hon en ny malinois-tik vid namn Mina som främst tränas i bruksgrenen spår samt lydnad. Sofia är diplomerad massageterapeut och hästskötare. På fritiden går hon helst kurser med Mina.

Isabelle Berlin


26 år. Anställd sedan 2014 och håller på att utbilda sig till hunddagisföreståndare samt hundfrisör. Isabelle är matte till welsh corgi cardigan-tikarna Vilya och Toffi samt katterna Luna och Dumle. På fritiden är hon intresserad av matlagning, bakning och blomsterarrangemang, men går helst kurser med hundarna. Vilya och Toffi tränas främst i rallylydnad, lydnad och freestyle. Isabelle är även aktiv i Uppsala Hundungdom och sitter klubbens styrelse.

Emelie Johansson

 

20 år. Anställd sedan 2017. Emelie är utbildad djurvårdare på utökad nivå samt zoohandlare. Hon har en blandras-hane vid namn Joker som är en omplacering och en chodský pes-hane som heter Hyper. Pojkarna tränas främst i rallylydnad och lydnad. På fritiden tränar Emelie gärna samt går gemensamma hundpromenader. Hon är även aktiv i Uppsala Hundungdom och sitter klubbens styrelse.

Olivia Sjölund - extrajobbar

 

20 år. Olivia är utbildad djurvårdare på utökad nivå. Efter ett flertal mycket väl utförda praktikperioder hos oss jobbar hon extra vid behov.


Uppsala Hunddagis

Lasse Persson är domare på elitnivå inom Svenska Brukshundklubben.


Sophia Nywertz är utbildad instruktör x 2, först av SBK sedan av HUNDutbildningsgruppen. Hon är även diplomerad hunddagisföreståndare, hundproblemutredare samt certifierad hundfysioterapeut och balansbollsinstruktör samt under utbildning till hundmassör.


Tillsammans har de schäfer-hanen Exit och riesenschnauzer-hanen Apex. Dessa tränas främst i bruks, spår, IGP och specialsök.

Uppsala Hunddagis

 

• Dagis

• Butik

• Webshop

• Rehab

• Trim

Kontakt

 

018 - 13 03 03

 

kontakt@uppsalahunddagis.se

 

Bergsbrunnagatan 3

753 23 Uppsala

Öppettider

 

Måndag - Fredag:

06.30 - 18.00

 

Lunchstängt:

12.30 - 13.30

© Copyright. All Rights Reserved.